כעבור 2-3 דק' מוסיפים את שאר מרכיבי הקציצות ומערבבים היטב.
מחלקים את הקציצות עם כף ומניחים במגש מבלי לעצב את הצורה.
לאחר שמחלקים את כל הכמות, מרטיבים מעט את הידיים ומגלגלים את הקציצות לכדורים.
מחממים היטב מחבת טפלון רחבה שמספיקה לכל הקציצות בשכבה אחת, מוסיפים 3 כפות שמן וצורבים את הקציצות. מנערים את המחבת כל חצי דקה בערך כדי לגלגל את הקציצות מעט ולהזהיב אותן מכל הכוונים ( כ-5 דק' סך הכל).
מעבירים את הקציצות לקערה, מנגבים את המחבת ומחזירים לאש על להבה בינונית.
מוסיפים 4 קוביות בצל מטוגן דורות, 2 קוביות שום חריף דורות, ושתי כפות שמן זית.
מועכים מעט את הערמונים ביד ומוסיפים למחבת. מטגנים כ-2 דק'.