| זמן הכנה: 5 דקות | זמן אפיה: 15 דקות | זמן כולל: 20 דקות
לקרוטונים:
1. מחממים תנור ל180 מעלות (ללא טורבו).
2. מוציאים 4 קוביות עשבי תיבול איטלקי דורות ו-2 קוביות שום דורות לתוך קערה גדולה, מניחים בצד כ10 דק'.
3. מוסיפים שמן זית ומלח לקערה ומערבבים.
4. מוסיפים את קוביות הלחם, מערבבים עם הידיים ומעבירים לתבנית.
5. אופים כ15 דק' עד שהקרוטונים מזהיבים.
לסלט:
1. מערבבים את כל המרכיבים, למעט הגבינה והקרוטונים.
2. מפזרים קרוטונים וגבינה בנדיבות ומגישים.