סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

סטייק האנוי

סטייק האנוי
הדפס

 4 סועדים  | זמן הכנה: 15 דקות  | זמן צלייה: 5 דקות | זמן כולל: 20 דקות

מרכיבים

    למרינדה:

    • 3\1 כוס רוטב סויה (80 מ"ל) 
    • כפית דבש  
    • 2 קוביות כוסברה דורות  
    • חצי כפית רוטב דגים  
    • ספריי שמן  
    • סינטה או אנטריקוט פרוס בעובי 1 ס"מ (750 גרם) 

    לרוטב:

    • חצי כוס רוטב סויה (100 מ"ל) 
    • מיץ מלימון אחד  
    • כפית רוטב דגים  
    • 2 כפות דבש (30 גרם) 
    • 2 קוביות ג'ינג'ר דורות  
    • 2 קוביות בזיליקום דורות  
    • 2 קוביות שום חריף דורות  
    • חצי כוס בצל ירוק קצוץ  
    • ½ פלפל אדום קצוץ  
    • ½ פלפל צהוב קצוץ (אפשר שלם מאחד הצבעים)  

    1. שמים את המרכיבים למרינדה בקערה אחת ואת מרכיבי הרוטב בקערה שניה. מניחים בצד את שני הקערות.
    2. קוצצים את הפלפל והבצל ומוסיפים לרוטב.
    3. מערבבים את המרינדה ומניחים את פרוסות הסטייק במרינדה להשרייה של כמה דקות.
    4. מחממים מחבת פסים היטב על להבה גבוהה. מרססים בספריי שמן ומניחים את רצועות הסטייק, צולים חצי דקה מכל צד.
    5. צולים ב-2-3 סיבובים. לא לצופף את המחבת יותר מדי,  כשמסיימים, עורמים את הסטייקים אחד על השני, ופורסים לרצועות.
    6. מסדרים בצלחת, מערבבים את הרוטב ומגישים מיד.

     

    הרוטב מצויין גם עם ירקות צלויים, אז אם החלטתם להדליק גריל- זורקים על האש קצת פטריות, שעועית ירוקה, וחצילים, מערבבים עם קצת רוטב ונבטים ומגישים כתוספת.
    שלח מתכון
    • לעצמי
    • לחבר
    • שתף

    תבשיל חומוס ולימון כבוש

    בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

     
    הצטרפו לניוזלטר שלנו

      X