EN
המוצרים
כל מוצרי דורות
צנצנת שום
שום כתוש
שום חריף
בצל מטוגן
בצל מטוגן 400 גרם
כוסברה קצוצה
פטרוזיליה קצוצה
בזיליקום קצוץ
שמיר קצוץ
כורכום כתוש
ג’ינג’ר כתוש
פסטו
עשבי תיבול לבישול איטלקי
מיקס לתיבול אסייתי
רוטב עגבניות בזיליקום
תיבול לטחינה
תערובת תיבול לקציצות
המתכונים
כל מתכוני דורות
דגים
עוף
בקר
טבעוני
צמחוני
ללא גלוטן
פסטה
מאפים
לחמים
חוברות הבישול
כמה שווה קובייה?
הסיפור שלנו
אודות
אחריות תאגידית
מדיניות האיכות ובטיחות המזון
מה בא לך לבשל?
ארכיונים:
Ingredients
1-2 עגבניות פרוסות
2 כוסות מלון חתוך לקוביות או כדורים
טבעות פלפל חריף ירוק
חומץ בלסמי מצומצם
רוטב
3 קוביות פסטו דורות
2 כפות שמן זית
גבינה
מוצרלה טרייה (כדורים גדולים או קטנים או שילוב) (400 גרם)
סלט
2 כוסות עגבניות שרי חצויות
4 קוביות עשבי תיבול איטלקי דורות
חלב (500 גרם)
חצי כפית מלח
הרכבה
2 חבילות קנלוני (500 גרם)
מגורדת גבינת מוצרלה (100 גרם)
3 קוביות בזיליקום דורות
1 כף שמן זית
6 קוביות בצל מטוגן דורות
5 קוביות בזיליקום דורות
3 כפות פיסטוקים קצוצים
גבינת ריקוטה (250 גרם)
גבינת מוצרלה מגורדת (150 גרם)
גבינת מסקרפונה (250 גרם)
1 כפית גדושה מלח
חצי כפית פלפל שחור
1 ביצה
רוטב בשמל
חמאה (50 גרם)
3 כפות קמח לבן
מילוי דלורית
דלורית, קלופה וחתוכה לקוביות (1 קילו)
2 כפות סירופ מייפל
גרידה מלימון אחד
עוף טחון (800 גרם)
לקציצות:
2 קוביות תיבול אסייתי דורות
2 ביצים
1½ כפות רוטב סויה
5 כפות פירורי לחם (רצוי פנקו)
לרוטב
2 כפות שמן סויה/קוקוס
2 פלפל גמבה (חתוך לרצועות)
3 קוביות בצל מטוגן דורות
3 קוביות תיבול אסייתי דורות
חלב קוקוס (500 מ"ל)
¼ כפית אבקת קארי
2 כפות רוטב דגים
½ כוס בצל ירוק קצוץ
3 כפות שמן סויה
3 קוביות מיקס תיבול אסייתי דורות
3 כפות רוטב סויה
½ כוס עגבניות שרי חצויות (10-15 עגבניות)
לימון חתוך לפלחים להגשה
במיה טרייה (500 גרם)
5 כפות סוכר חום
4 כפות קטשופ
1 כף סויה
1 כפית קורנפלור
1 כפית מים
2/3 כוס מיץ אננס
1/2 כוס חומץ אורז
ספריי שמן
2 כפות קמח
2 כפות מים
חבילת דפי סיגר (20 יחידות)
רוטב אסייתי דורות
קוביות רוטב אסייתי דורות
1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים.
2. חותכים את הארטישוקים לרצועות.
3. מחממים סיר רחב על להבה בינונית, מוסיפים שמן זית, חמאה וארטישוקים. מטגנים כ2-3 דקות.
4. מוסיפים קוביות דורות ואורגנו יבש ומטגנים 3 דקות נוספות עד שהקוביות נמסו והארטישוקים מזהיבים קלות.
5. מוסיפים יין לבן או מים, מביאים לרתיחה, מערבבים את הפסטה פנימה. מערבבים עד שהכל מתאחד (1-2 דקות)
6. מתבלים במלח ופלפל שחור, מפזרים גרידת לימון וריקוטה מעל ומגישים.
6 סועדים | זמן הכנה כ 25 דקות |זמן אפיה 15-30 דקות |
טחינה גולמית
גבינה לבנה
גבינה צהובה
מלח גס
ארטישוק
חרדל
קורנפלקס
כמון
נודלס
צלפים
אנשובי
פסטיס
אפונה
גזר
פנקו
אננס
פילה דג טרי
זרעי כוסברה
תערובת תיבול לטחינה דורות
מנגו
תאנים
זוקיני
גבינת מוצרלה
גבינת ריקוטה
למילוי
לבצק הפריך
פיסטוק קלוף
צ'ילי יבש גרוס
חמוציות מיובשות ללא סוכר
אננס יבש ללא סוכר
גרידת לימון מלימון
רסק תפוחים
מחמאה
עדשים כתומות
תפוחי גראני סמיט
ג'ינג'ר דורות
כורכום דורות
שמן קוקוס
צנוברים
שמרים יבשים
מי קרח
שעועית לבנה קפואה
ערמונים קלופים
אורגנו יבש
גבינת פטה
חסה רומית
יין לבן
שומר
זיתי קלמטה
וורמוט לבן מתוק
עלי מנגולד
עלי בייבי תרד
לחמניות עגולות
לימון כבוש
אגוזי קשיו
בצק פילו
גראם מסאלה
מסאלה
גרגירי תירס
שעועית שחורה
טורטיות
פחית גרגירי תירס
מלח ופלפל שחור
סינטה פרוסה דק
פלפל צ׳יפוטלה
עלי חסה
מלפפונים
ג׳ינג׳ר כבוש
אורז לבן עגול
סוכר
סויה
עוף טחון
עירית
שמנת חמוצה
ניווט
פוסטים ישנים
פוסטים חדשים
חיפוש:
פוסטים אחרונים
(ללא כותרת)
תגובות אחרונות
ארכיונים
מאי 2023
קטגוריות
Uncategorized
כלים
התחבר
פיד רשומות
פיד תגובות
WordPress.org
עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים
רוצה מתכונים שפשוט לבשל?
X
×
תגובות אחרונות