דג שלם בתנור

 סועדים: 4 | זמן הכנה: 10 דקות 

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

4 דגי דניס (אפשר גם לברק במקום)
3 קוביות ג׳ינג׳ר דורות
3 קוביות שום חריף דורות
5 קוביות כוסברה דורות
5 קוביות פטרוזיליה דורות
שמן זית (150 מ"ל)
פירורי לחם (100 מ"ל)
חצי כפית מלח

הוראות הכנה

  1. מוציאים לקערה את כל הקוביות- קוביות שום חריף דורות, קוביות ג'ינג'ר דורות, קוביות פטרוזיליה דורות וקוביות כוסברה דורות.
  2. לאחר כ-10 דק' מוסיפים שמן זית, פירורי לחם ומלח ומערבבים היטב.
  3. חורצים עם סכין חדה 3 פסים בכל צד של הדג ומצפים את הדג משני הצדדים בתערובת. את מה שנשאר ממלאים בבטן הדג.
  4. משרים במקרר לא פחות משעה, רצוי לילה.
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים עליה רשת.
  6. צולים את הדגים על הרשת כ 20-25 דק'. הדג מוכן כאשר בחריצים בשר הדג מופיע כלבן.
  7. מגישים עם רבעי לימון.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים