דניס בקראסט עשבי תיבול

 סועדים: 4 | זמן הכנה: 10 דקות  

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

4 דגי דניס מפולטים ונקיים מעצמות
שעועית ירוקה טריה או קפואה (500 גרם)
4 קוביות שום דורות
4 קוביות ג׳ינג׳ר דורות
4 קוביות כוסברה דורות
חצי כוס שמן זית
חצי כוס פירורי לחם מוזהבים
מלח
פלפל

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור בפונקציית גריל (רק חימום עליון) ל230 מעלות.
  2. מרתיחים מים בסיר בינוני (רק אם משתמשים בשעועית טרייה).
  3. מערבבים את קוביות שום דורות, קוביות ג׳ינג׳ר דורות, קוביות כוסברה דורות, שמן זית (שומרים קצת לשעועית הירוקה), פירורי לחם, מעט מלח ופלפל.
  4. מרפדים תבנית בנייר אפיה, מורחים את התערובת על צד העור של הדג ומניחים אותו עם העור כלפי מטה.
  5. חוזרים על אותה הפעולה עם כל הדגים. אם נשארה תערובת, מפזרים אותה באופן שווה בין הדגים.
  6. צולים את הדגים בחלק העליון של התנור כ10 דק', עד שבשר הדג הופך לבן. 
  7. בינתיים חולטים את השעועית במים רותחים (עם הרבה מלח) כשתי דק', ומיד לאחר מכן מקררים במי קרח או במים קרים.
  8. מקפיצים את השעועית במחבת עם 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל.
  9. מניחים שעועית במרכז כל צלחת, מניחים 2 חתיכות דג מעל ומגישים מיד.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים