הר של שניצלים

 זמן הכנה: 20 דקות 

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

1 ק״ג חזה עוף פרוס לשניצל
כוס קמח תופח
700-800 מ״ל שמן סויה / קנולה לטיגון
4 ביצים
2 קוביות שום דורות
6 קוביות עשבי תיבול איטלקי דורות
חצי כף מלח
חצי כפית שחור פפריקה
כף גדושה פפריקה מתוקה
פירורי פירורי לחם מוזהבים

הוראות הכנה

  1. מכינים שלוש קערות (רצוי נירוסטה): אחת עם קמח, השנייה עם ביצים+ קוביות שום דורות + קוביות עשבי תיבול דורות+ מלח פלפל, והאחרונה עם פירורי לחם ופפריקה. 
  2. ממלאים בסיר נירוסטה שמן, עד לגובה שמספיק לטגן שניצל מבלי שייגע בקרקעית. מחממים על הלהבה הגדולה בכיריים.
  3. בינתיים מתחילים- טובלים בקמח, בביצה ואז בפירורי לחם. כדי לשמור על ידיים נקיות ותהליך מהיר- הקפידו לשמור יד אחת שטובלת ב״יבשים״ ויד שניה טובלת בביצה.
  4. כשהשמן חם מתחילים לטגן, תוך כדי שממשיכים לצפות שניצלים.
  5. שהשניצלים זהובים, מוציאים עם מלקחיים לרשת (אפשר להשתמש ברשת של התנור שיושבת על מגש), בלי נייר סופג (גם הוא גורם לשניצלים להיות ספוגים יותר בשמן). 
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים