מרק תירס תאילנדי

 סועדים: 4 | זמן הכנה: 10 דקות 

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

200 גרם חזה עוף
1 כף שמן סויה
4 קוביות ג'ינג'ר דורות
5 קוביות שום חריף דורות
½ שקית גרגירי תירס טרי,קפוא או משומר (250 גרם)
2 כוסות קרם קוקוס
2 כפות רוטב סויה
4 קוביות כוסברה

הוראות הכנה

  1. ממלאים סיר קטן במים עד לחצי הגובה ומביאים לרתיחה.
  2. חותכים את העוף לרצועות דקות.
  3. חולטים את רצועות העוף במים כ-2 דקות, מסננים, שופכים את המים, מנגבים את הסיר ומחזירים ללהבה בינונית.
  4. מוסיפים לסיר 4 קוביות ג'ינג'ר דורות, 5 קוביות שום חריף דורות וכף שמן. מטגנים כדקה לפתיחת הטעמים. 
  5. מוסיפים 2 כוסות קרם קוקוס, 2 כפות רוטב סויה, ואת גרעיני התירס ומביאים לרתיחה.
  6. מחלישים את האש עד לבעבוע קל, ומבשלים 20 דקות. 

טוחנים את המרק עם בלנדר מוט, מוסיפים 4 קוביות כוסברה דורות ואת העוף החלוט ומגישים חם.

newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים