נאגטס עוף ותפוצ'יפס

 סועדים: 3-4 | זמן הכנה: 10 דקות 

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

חזה עוף חתוך לקוביות (500 גרם)
2 קוביות שום דורות
1 כף חרדל
2 כפות דבש
1 ביצה
1 כפית פפריקה מתוקה
4\1 כפית מלח
2 אריזות תפוצ'יפס (100 גרם)
ספריי שמן לשימון

הוראות הכנה

  1. מוציאים 2 קוביות שום דורות לקערה, מוסיפים חרדל, דבש, פפריקה, ביצים ומלח. ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים שוב.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
  4. מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה או נייר כסף. מניחים רשת צליה מעל, ומשמנים עם ספריי את הרשת.
  5. מרסקים את התפוצ'יפס עם מערוך או עם ידיים יבשות ומעבירים לקערה.
  6. טובלים בעדינות חתיכת עוף בתפוצ'יפס ומעבירים לרשת הצלייה. חוזרים על הפעולה עד שמסיימים את כולם.
  7. אופים בחלק העליון של התנור כ-12 דקות עד שהתפוצ'יפס מתחיל להשחים. מוציאים ומגישים חם.

 

newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים