סלט תרד, גבינת עיזים ואשכוליות

סועדים: 4 | זמן הכנה: 15 דקות

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

לסלט:

1 שקית עלי בייבי תרד/רוקט (200 גרם)
1 גליל גבינת עיזים
1 אשכולית אדומה
1 אשכולית צהובה (או עוד 1 אדומה)
1/2 בצל סגול

לרוטב:

1 קובייה שמיר דורות
1 קובייה בזיליקום דורות
2 כפות מיץ אשכוליות
2 כפות חומץ יין לבן
5 כפות שמן זית
1 כפית דבש
¼ כפית מלח
קורט פלפל שחור

הוראות הכנה

  1. מפרקים את האשכוליות לפלחים בעזרת סכין. שומרים את המיץ שיוצא מהן לרוטב.
  2. שמים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת.
  3. פורסים את הבצל הסגול דק.
  4. מערבבים את עלי התרד, הבצל ופלחי האשכולית בקערה.
  5. מנערים היטב את הרוטב בצנצנת, יוצקים חצי מהכמות על הסלט, מערבבים ומוסיפים עוד רוטב לפי הצורך.
  6. מפוררים את הגבינה ומפזרים מעל הסלט ומגישים.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים