פלפלים צלויים

סועדים: 6 | זמן הכנה: 5 דקות 

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

10-12 פלפל שושקה או רמירו (1 קילו)
3 קוביות תערובת תיבול לטחינה דורות
3 קוביות כוסברה דורות
2 כפות חומץ בלסמי
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-230 מעלות.
  2. מניחים את כל המרכיבים בקערה גדולה, ממתינים 5 דקות להפשרת הקוביות ומערבבים היטב.
  3. מעבירים את הפלפלים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה (שומרים את קערת הערבוב עם הנוזל בצד) וצולים בחלקו העליון של התנור כ-10-12 דקות עד שהקליפה מתחילה להשחים.
  4. מחזירים את הפלפלים לקערה ששמרנו בצד, מערבבים שוב ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים