פרגית באננס ובוטנים

סועדים: 4 | זמן הכנה: 15 דקות

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

פרגית חתוכה לרצועות (500 גרם)
2 כפות שמן סויה/קנולה לטיגון
3 קוביות שום חריף דורות
3 קוביות ג'ינג'ר דורות
3 קוביות בזיליקום דורות
½ 1 כוס חתיכות אננס משומר (לשמור כוס מהנוזל)
כוס מיץ אננס מהקופסה
3 כפות רוטב סויה
3 כפות חמאת בוטנים
½ כוס קרם קוקוס
1 כפית סוכר חום
3 כפות בצל ירוק
2 כפות בוטנים קלופים שבורים

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה את הפרגיות והשמן. 
  2. מחממים מחבת נון-סטיק היטב.
  3. צורבים את הפרגיות כ-2 דקות מכל צד. אם הפרגיות לא נכנסות למחבת בשכבה אחת, צורבים בשני סבבים.
  4. מוסיפים למחבת 3 קוביות שום חריף, 3 קוביות ג'ינג'ר, ו- 3 קוביות בזיליקום דורות. מטגנים דקה נוספת.
  5. מוסיפים רוטב סויה, קרם קוקוס, מיץ אננס, חמאת בוטנים וכפית סוכר. מערבבים ומבשלים 3-4 דקות נוספות.
  6. מפזרים בצל ירוק ובוטנים שבורים ומגישים חם.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים