שניצל פריך בציפוי קורנפלקס

 סועדים: 6 | זמן הכנה: 8 דקות  

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

חזה עוף חתוך לרצועות שניצלונים (1 קילו)
6 קוביות תערובת תיבול לטחינה דורות
כף 1 חרדל (רצוי דיז'ון)
2 כפות דבש
1 כף שמן זית
1 כפית שטוחה מלח
½ כפית פלפל שחור

לציפוי

4 כוסות קורנפלקס (לא מתוק)
1 כפית פפריקה מתוקה
ספריי שמן סויה/קנולה לטיגון

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות (ללא טורבו).
  2. מוציאים לקערה 6 קוביות תיבול לטחינה דורות. מוסיפים חרדל, דבש, מלח, שמן זית ופלפל שחור. ממתינים 2 דקות להפשרה ומערבבים.
  3. מוסיפים את רצועות חזה העוף ומערבבים היטב בעזרת הידיים. אם אפשר, מניחים במקרר לשעה כדי שהעוף יספוג קצת טעמים. אם לא, ממשיכים לשלב 4.
  4. שוברים את הקורנפלקס בידיים יבשות לחתיכות גסות (לא אבקה), מוסיפים כפית פפריקה מתוקה ומערבבים.
  5. מרפדים מגש בנייר אפייה, ומניחים מעליו רשת.
  6. משמנים את הרשת עם ספריי שמן.
  7. מעבירים את השניצלונים לקערת הקורנפלקס אחד אחד. מצפים בעדינות ומעבירים לרשת הצלייה.
  8. כשמסיימים לסדר על הרשת, מרססים מעט ספריי שמן מעל השניצלונים.
  9. אופים בתנור 10-12 דקות עד שהציפוי משחים. מגישים חם!

 

newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים