תירס מקסיקני

  סועדים: 4 | זמן הכנה: 10 דקות

מוצרי דורות במתכון

הדפס מתכון
alt=

מרכיבים

3 קוביות בצל מטוגן דורות
30 גרם חמאה
כוס גרגירי תירס ( טרי / קפוא / מקופסת שימורים אחת)
2 פלפל אדום
1 פחית שעועית שחורה מסוננת
1 אבוקדו (לא רך מדי)
3 קוביות כוסברה דורות
מלח
פלפל שחור

הוראות הכנה

  1. מניחים 3 קוביות בצל מטוגן, 30 גרם חמאה, וגרעיני תירס במחבת רחבה. מדליקים להבה בינונית-גבוהה ומטגנים כ2 דק' תוך כדי ערבוב מדי פעם. (במידה ומשתמשים בתירס טרי, אין צורך בבישול מוקדם- רק מגלחים את הגרעינים מהקלח).
  2. בינתיים חותכים את הפלפל האדום לקוביות קטנות ומוסיפים למחבת, מטגנים עוד 2 דק'.
  3. מוסיפים את השעועית המסוננת, ומבשלים עוד 2-3 דק'.
  4. בינתיים מקלפים את האבוקדו וחותכים לקוביות קטנות.
  5. מוסיפים 3 קוביות כוסברה דורות ואת האבוקדו למחבת. מבשלים לעוד דקה בלבד, מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים.
newsletter

עוד לא מתבלים איתנו?
הצטרפו עכשיו לניוזלטר שלנו וקבלו: מתכונים טעימים (וקלים!) רעיונות מעולים (שמקלילים) ומלא זמן פנוי לדברים שבאמת חשובים